Forenkler test og idriftsetting av digitale tavler

av Kristin Bredesen

Schneider Electric-programvaren for testing og idriftsetting av digitale tavler, EcoStruxure Power Commission, gjør oppsetting, test og igangkjøring av lavspenningstavler enklere og raskere enn noensinne. Den er nå tilgjengelig i en ny og forbedret versjon (2.16).

Den nylig lanserte versjonen 2.16 av EcoStruxure Power Commission, tidligere kjent som Ecoreach, gjør idriftsetting av digitale tavler enda enklere. Den muliggjør nå eksport av prosjektinformasjon til Schneider Electric-programvaren for energistyring i bygg EcoStruxure Facility Expert v. 8.0 via skyløsning. Med EcoStruxure Power Commission kan man endre kommunikasjonsinnstillinger for IFE/ FM gjennom USB/UTA. Programvaren har også fått nye firmwareutgivelser for BCM-ULP, COM’X og forbedringer på rapportene for Modbus-kommunikasjonen.

Forbedringer og nye funksjoner

Den nye versjonen kan nå koble PowerTag trådløse energimålere til i COM’X. Det er blitt enklere å dele prosjekter og generere prosjektrapporter. Kommersielle referanseog serienummer for skannede enheter synliggjøres med QR-kode i prosjektrapporten.

Artikler i samme kategori

Sinusmagasinet er et magasin for elektrobransjen som utgis av Otra Norge AS