Osloavdelingen i ny drakt

av Kristin Bredesen

Den 5. november åpnet Otra dørene i nye lokaler i Østensjøveien 19 i Oslo.

Et kapittel er lukket og et nytt åpnet da Otras Osloavdeling stengte døren i de gamle lokalene i Malerhaugveien 25 på Helsfyr for godt og kunne invitere kunder og leverandører til nyoppussede lokaler i Østensjøveien 19. Alle kundene ble invitert til åpningsuken og samtlige som kom innom merket seg markeringen. Leverandørene hadde stands og ministands hele første uken, og grilling ute på rampa samt servering inne slo godt an blant gjestene.

Størrelsen på arealet er omtrent det samme som før, forskjellen er at her er alt nyoppusset og moderne. Designet er lyst og fresht i forhold til farger, interiør og møbler. Alt er nytt, fra gulv og vegger til installasjoner.

– Selvfølgelig er alt av lysarmatur og andre tekniske installasjoner fra Otras eget sortiment, sier avdelingsleder Bjørn Berntzen.

Økt trivselsfaktor
De nye lokalene byr blant annet på en egen «relax-avdeling» for montørene med kjøkken og arbeidsplasser hvor montørene kan spise og gjøre nødvendig papirarbeid. I rommet innenfor er innesalgskontoret.

– Her er det mye glass og lys med alt på ett plan, i motsetning til før da vi var delt i to etasjer. Kundene kommer til å merke en forskjell, og ikke minst får de åtte ansatte som jobber her et bedre arbeidsmiljø og bedre tilpassede lokaler, det øker trivselsfaktor, sier Berntzen.

Flytteprosess på skinner
Flyttingen har gått smertefritt, grunnet god planlegging og et samordnet Otra-team. Prosessen har vært nøye planlagt og jakten på passende lokaler har pågått i to-tre år etter det ble kjent at bygget på Helsfyr skulle rives.

– Vi startet å fylle lokalene med varer i september. Alt kom direkte fra leverandør og ikke fra eget lager, og alt har gått på skinner. Både Lars Gunnar Larsen, som har vært prosjektutførende, Supply Chain Coordinator, Britt Eva Istad Sunde og markedsavdelingen har sammen sørget for en knirkefri flytteprosess og lagt alt til rette for at det skulle bli en fin markering rundt åpningen. Trond Aspelund og jeg har kjørt prosessen fra kontrakt til oppussing. Vi har stått for valget av tekniske løsninger og belysning fra eget sortiment, mens byggeier har stått for den øvrige oppussingen, sier Berntzen.

Sterkt 2019
Nå ligger alt til rette for en god avslutning på året, ikke minst resultatmessig, for 2019 tegner til å bli et knallår for Osloavdelingen. Stor prosjektaktivitet, nye kunder og god uttelling på kampanjeaktiviteter har gitt solid omsetningsvekst.

– Vi ligger godt over fjoråret omsetningsmessig, selv om vi har hatt en noe roligere høst enn først forventet. Ser vi fremover er det nok noen flere skyer på himmelen: Nye krav til finansiering av boligprosjekt vil nok merkes i form av nedgang i igangsetting av nye boligprosjekt, noe kundene våre nok vil merke i 2020. Det kan være vi må moderere vekstforventningene noe i 2020 i forhold til 2019, avslutter han.

Artikler i samme kategori

Sinusmagasinet er et magasin for elektrobransjen som utgis av Otra Norge AS